Banner image

Vilkaisu™

Kun et oikein tiedä, mitä tiloissasi pitäisi tehdä, kutsu meidät Vilkaisulle! Teemme tiloistasi kattavan raportin, josta käy ilmi, mitä meidän mielestämme tiloissa pitäisi tehdä. Annamme myös neuvot ja vinkit siitä, mitä pitäisi muuttaa. Raporttimme avulla pääset reippaasti alkuun tilojesi viihtyvyyden muutoksessa ja tiedät, mistä lähteä muutosta suunnittelemaan. Toki teemme sinulle samalla tarjouksen, jos haluat teettää suunnittelutyön meillä. Vilkaisu™ -palvelun hinta on huomioitu meidän Viritys™ ja Räjäytys™ -palveluiden hinnoissa.

 

Näin Vilkaisu™ toimii:

  1. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaamisaika.
  2. Kierrämme ja kartoitamme kanssasi tilojen toimivuuden sekä sisustuksen nykytilan. Tähän kannattaa valmistautua esimerkiksi kirjaamalla epäkohtia ylös, jotta kaikki asiat tulee käytyä läpi. Vaihtoehtoisesti voimme tutustua tiloihin omin päin ja käymme kanssasi lopuksi läpi havaintomme ja kirjaamme ylös kommenttisi sekä teidän ajatukset.
  3. Saat meiltä paikan päällä jo suullisen raportin siitä, mitä meidän mielestämme tilassa olisi hyvä tehdä.
  4. Käynnin jälkeen saat kirjallisen raportin, josta selviää suositukset tilojen muutoksesta. Lisäksi saat tarjouksen siitä, paljonko tilojen suunnittelu meidän kauttamme maksaa. Mikäli muutokset ovat vain pieniä, voit tietysti edetä itsenäisesti pelkän Vilkaisu™ -raportin avulla.

 

Vilkaisu™ hinnasto

Tilojen määräHinta sis. alv 24%Kesto
1-4249,00 €1-1,5 tuntia
5-10329,00 €2-3 tuntia
11-15389,00 €yli 3 tuntia

Aloitetaan yhteinen projekti!

Tilaa oma Vilkaisu™ soittamalla 0505113713, sähköpostilla paula@sisustuskorjaamo.fi tai lähettämällä yhteydenottopyyntö.

Lataa tästä opas kodin sisustussuunnitteluun!

Ahdistaako tuleva remontti ja varsinkin sen suunnittelu? Et oikein tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitä kaikkea pitäisi huomioida? Unelmissa olisi kaunis ja toimiva koti, mutta miten se tehdään? Ei hätää! Lataa tästä meidän ilmainen opas, ja saat vinkit ja neuvot oman kotisi suunnitteluun!