Mitä sisustussuunnittelu maksaa?

04.05.2020

Olet varmaankin joskus miettinyt, mitä sisustussuunnittelijan palkkaaminen maksaisi ja paljonko sisustussuunnittelu maksaa? Mihin suunnittelun hinta perustuu ja mitä sillä saa? Vastauksia on varmasti yhtä monta kuin on suunnittelijaa, mutta tässä muutamia yleisiä asioita ja tietoa siitä, mitä sisustussuunnittelu yleensä maksaa.

Sisustussuunnittelun hinta muodostuu eri suunnittelijoilla eri tekijöistä. Hintahaitari on melkoisen suuri, riippuen suunnittelutyön laajuudesta sekä siitä, minkä tasoisen suunnitelman valitset. Myös eri tasoisilla suunnittelijoilla voi olla eri hinnat. Keskimäärin sisustussuunnittelun tuntityön hinta pyörii n. 60 – 100 euron välillä, mutta yleensä suunnittelijat laskevat sinulle urakkahinnan, joka sisältää yhdessä sovitut työt sekä suunnittelun osa-alueet. Osalla suunnittelijoista, kuten meillä Sisustuskorjaamolla, on etukäteen mietittyjä suunnittelupaketteja, jotka ovat kiinteähintaisia ja sisältävät tietyt työt.

Mihin sisustussuunnittelun hinta sitten perustuu? Yleisesti maksat tietenkin suunnittelijan ajasta, mutta lisäksi hinta koostuu hyödystä, sinun ajan säästöstä, suunnittelijan kokemuksesta ja tietotaidosta sekä tietenkin hänen visiostaan. Kiireisen arjen keskellä ei aina itselle jää aikaa miettiä tulevaa remonttia tai uuden kodin sisustusta. Sinulla voi olla visio, miltä haluaisit kotisi näyttävän, mutta kaupoissa juokseminen ja asioiden vertailu vie valtavasti aikaa sekä energiaa. Silloin on hyvä harkita, onko oma aikasi todella vaivan arvoista vai olisiko järkevämpää ulkoistaa suunnitteluprojekti kokonaan tai osittain. Suunnittelija tuo aina myös uusia näkemyksiä, koska hän katsoo tiloja ulkopuolisen silmin. Me helposti jumiudumme itse ajattelemaan, että koska asiat ovat aina olleet näin, ei niitä voi muuttaa. Tämähän ei useinkaan ole totta, vaan tarvitaan vain uutta näkemystä sekä rohkeutta.

Valmiit sisustussuunnittelupaketit ovat helppoja, koska niissä on mietitty jo etukäteen paketin sisältö ja hinta. Meidän suunnittelupakettimme on suunniteltu pitkän kokemuksen avulla. Ne pohjautuvat useisiin asiakasprojekteihin, joiden pohjalta olemme luoneet valmiit palvelupaketit, jotka vastaavat useimpiin sisustussuunnittelua vaativiin ongelmiin. Palvelupaketeistamme löytyy erikseen sisustussuunnittelut kotiin sekä sisustussuunnittelut yrityksiin. Kaikki hinnat ja saatavuustiedot ovat nähtävillä palvelun ohessa. Hinta on meillä kiinteä Kuopio-Siilinjärvi alueella, muille alueille hintaan lisätään vain matkakulut. Kaikki pakettimme sisältävät aina 2D-, 3D- ja pohjakuvat, kaikki tarvittavat materiaalit listattuna hankintapaikkoineen ja hintoineen sekä tarvittavat työselosteet. Näin sinä pääset valmiin suunnitelman avulla helposti liikkeelle projektissasi, eikä sinun tarvitse tuhlata enää aikaa kaupoissa pyörimiseen ja hintojen vertailuun.

Suunnittelupaketteihimme pääset tutustumaan palvelut sivulta: www.sisustuskorjaamo.fi/palvelut.

Sisustamisiin!

Paula