Mitä koti merkitsee?

Koti on meistä useimmille se paikka, jossa levätään, nautitaan elämästä ja halutaan olla vaan. Silloin on tärkeää, että koti on suunniteltu juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Paikaksi, jossa sinun on helppoa olla oma itsesi, sen enempää pönöttämättä. Kodin täytyy ehdottomasti vastata asukkaansa tarpeisiin, asukkaiden ei pitäisi joutua muuttamaan elämän tapaansa asunnon vuoksi. Esimerkiksi pintamateriaalien täytyy olla sellaisia, että ne kestävät juuri sinun ja teidän perheenne vaatimuksia.
Sinun tarpeidesi mukaan suunniteltu koti!

Minulle suunnittelijana tärkeintä on, että Sinä ja sinun perheesi viihdytte kotonanne. Usein joudunkin toteamaan asiakkaalleni, että voin kyllä suunnitella mitä itse haluan, mutta minä en tule asiakkaan luokse asumaan. Eihän minun mieltymyksilläni ole mitään tekemistä sen kanssa, minkälaisessa ympäristössä asiakkaani viihtyvät. Siksi on ehdottoman tärkeää, että kaivamme yhdessä esille juuri sen tyylin, mieltymykset ja tarpeet, joissa sinä viihdyt ja suunnittelemme kodin sen pohjalta.

Kun olemme yhdessä saaneet selville tyylin ja tarpeet, on minun vuoroni tuoda esille oma ammattitaitoni ja tehdä suunnitelmat sen pohjalta. Tuon suunnitelmiin aina kaiken tietotaitoni ja kokemukseni. Tämän jälkeen käymme vielä asiakkaan kanssa vielä läpi lähes valmiin suunnitelman, jolloin keskustelemme suunnitelmasta ja kuuntelen vielä asiakkaani kommentit ja valinnat esimerkiksi materiaalivalintojen suhteen. Kun suunnitelma on käyty läpi ja asiakas tehnyt lopulliset, hänen tarpeensa ja mieltymyksensä täyttävät valinnat, laadin asiakkaalleni valmiin suunnitelman, josta selviää kaikki materiaalit, menekit, kalusteet, hankintapaikat, hinnat... kaikki, mitä tarvitset suunnitelman toteuttamiseen. Katso alta, miten helpoilla 7 askeleella sinäkin olet lähempänä unelmiesi kotia!
​​Mitä suunnittelussa täytyy ottaa huomioon?

Kun olet aloittamassa sisustusprojektia mieti seuraavia asioita:

- Mitä tilassa pitäisi olla?
- Miltä tilan tulisi näyttää tai tuntua?
- Onko sinulla todella aikaa keskittyä ja paneutua asiaan?
- Onko sinulla taitoa ja halua tehdä asioita itse vai käytätkö ammattilaista?
- Onko huoneen tunnelma ja visuaalinen ilme vahvana kuvana mielessäsi,
 vai onko sinulla kasa sekalaisia ajatuksia ja ideoita, joita et saa yhdistettyä?
- Kuinka paljon olet varannut rahaa remonttiin / muutokseen?
- Minkä verran remontti / muutos tulee todella maksamaan?
- Haluatko laittaa kaiken uusiksi?
- Onko sinulla varaa siihen?

Miten koti pitäisi sisustaa? Katso video!
Haluaisitko oppia itse sisustamaan? 

Mahtavaa! Haluan antaa avuksesi oman tietotaitoni ja olenkin kirjoittanut Sisustajan Pikaoppaan, josta saat vinkit ja neuvot, joiden avulla pääset projektissasi alkuun. Voit myös liittyä Sisustuskorjaamon sisäpiiriin, jossa pääset mukaan mm. ilmaiseen Sisustuskouluun!
Lataa opas:
Liity sisäpiiriin:
Ammattilainen avuksesi - silloin kun tarvitset!

Meiltä voit tilata sisustussuunnittelun juuri sellaisena kuin itse tarvitset. Kaipaatko vain uusia ideoita tai tukea päätöksillesi vai olisiko kuitenkin tarvetta kokonaisvaltaisemmalle suunnittelulle? Soita tai laita minulle postia, niin mietitään yhdessä mikä olisi juuri teille paras vaihtoehto.

Paula Valta

050 5113713
​paula@sisustuskorjaamo.fi

Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin olen yhteydessä sinuun!