kodinoptimointihuolto huoltaa esiin kotisi parhaat puolet
Kodinoptimointihuollossa käymme läpi koko kotisi ja sisustuskorjaajamme vinkkien ja neuvojen avulla optimoimme kotisi parhaat puolet esiin. Jos siis kaipaat pientä apua sisustuksesi optimoimiseksi tämä on palvelu sinulle!

Kodinoptimointihuolto sopii kohteeseen, jossa kotiin kaivataan uutta näkemystä ja ilmettä. Jos et itse saa kodin sisustusta toimimaan, vaikka olisitkin sisustamisesta kiinnostunut, on Kodinoptimointihuolto oiva apu. Käytännöllisten ja konkreettisten neuvojen avulla sinun on helpompi lähteä työstämään sisustustasi eteenpäin. Esimerkiksi, jos suunnittelet asunnon remontointia tai myymistä, saat Kodinoptimointihuollon avulla ammattilaisen näkemyksen siihen, mitkä ovat sinun kotisi parhaat puolet, mitä kannattaa ottaa huomioon ja mihin suuntaan edetä.
Kodinoptimointihuolto ei sisällä varsinaista suunnitelmaa, mutta saat listan käynnin aikana annetuista suosituksista sekä idea ja vinkkikuvia ongelmakohtien korjaamiseen kirjallisena muistiona. Niin kuin kaikissa Sisustuskorjaamon palveluissa, myös Kodinoptimointihuollossa lähdemme liikkeelle sinun lähtökohdistasi ja luomme yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan kodin.

Kodinoptimointi huolto sopii sinulle kun:

- suunnittelet kodin myymistä ja haluat optimoida kotisi parhaat puolet
- suunnittelet remonttia, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle
- sisustuksesi kaipaa uutta ilmettä ja haluat vinkkejä ja neuvoja siihen, mihin suuntaan lähteä sisustusta muuttamaan
​- kodin sisustus ei toimi ja kaipaat apua esimerkiksi huonekalujen uudelleen järjestelyyn
​- haluat ammattilaisen avuksesi esimerkiksi valitsemaan tapetteja tai maalisävyjä


​Miten Kodinoptimointihuolto käytännössä toimii?

​Soita Paulalle numeroon 050 5113713 tai laita sähköpostia paula@sisustuskorjaamo.fi ja sovi tapaaminen.
Sinulle sopivana ajankohtana sisustuskorjaajamme Paula saapuu kohteeseesi ja käytte yhdessä läpi kodin ongelmakohdat.
​Saat vinkkejä ja neuvoja heti paikan päällä.
Lisäksi saat jälkikäteen muistion, joko postilla tai sähköpostilla, johon on kirjattu kaikki läpi käydyt asiat ja listan esimerkiksi suositelluista kalusteista, tekstiileistä tai muista sisustustuotteista.
Palvelu laskutetaan jälkikäteen, saat laskun muistion kanssa samassa postissa.


Miten kauan Kodinoptimointihuolto kestää?

Kodinoptimointihuollon aikaa ei ole rajattu. Yleensä käynnillä menee 1-2 tuntia. Lisäksi saat muistion käynnin jälkeen itsellesi n. viikossa.

​Mitä Kodinoptimointihuolto maksaa?

​Kodinoptimointihuolto maksaa 350,00 €, sis. alv ja matkat kuopion kaupunkialueella. Muille alueille lisätään matkakulut. Kodinoptiomointihuolto on saatavilla myös etänä, kysy lisää Paulalta.


Miten tilaan?

​Soittamalla Paulalle: 050 511 3713
Sähköpostilla: paula@sisustuskorjaamo.fi
Yhteydenottolomakeella: täytä tietosi sekä kerro hieman kohteestasi, aikataulu toiveestasi ja mainitse myös mitä palvelua olet tilaamassa